Vingino

 

Als je ondertussen je eigen mooie kas al achter in de tuin hebt staan en volop bezig bent om je eigen groente en fruit te telen samen met je kids dan kun je bij Vigino een paar leuke vuilbestendige outfits krijgen zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je kinderen de kledingstukken naar de knoppen gaan helpen. De stevige spijkerbroeken en shirts van Vigino kunnen dan ook wel tegen een stootje en zijn zeer makkelijk wasbaar en krimpvrij waardoor je ze dus ook nog eens in de wasdroger kunt gooien zonder dat ze er drie maten kleiner uitkomen.

 

Vingino Kinderkleding en je kinderen

 

Met de kinderkleding van Vigino kun je het land op of de kas in met je kinderen en je de hele dag vermaken in de tuin doordat dit merk van topkwaliteit is en dus lekker lang meegaat. Bovendien heeft Vigino een leuke floral & fruit trend waarmee jouw kinderen dus ook nog eens met een natuurlijke look de kas in kunnen. Deze trend is helemaal gebaseerd op bloemen, planten en fruit in leuke kleuren en grappige prints die niet verlopen en kleurvast zijn. Een outfit dus die bij de gelegenheid past.

 

Heb jij dus zin om met je kinderen in de kas of op het land bezig te zijn zonder je zorgen te hoeven maken over de kleren? Dan is Vigino voor jou de oplossing. Daarnaast heeft Vigino op het moment ook nog eens een flinke korting op alle kinderkleding dus kun je gebruik maken van deze sale en de garderobe van je kinderen aanvullen voor een koopje. De super trendy outfits in fantastische kleuren en modieuze prints zullen je kinderen zeker aanstaan om weer vlot en trendy op school voor de dag te komen.