Energievergelijker voor consumenten

Energievergelijker voor consumenten

Duizenden Nederlanders maken elke maand gebruik van een energievergelijker om te besparen op hun energiekosten. Het is dan ook makkelijk en snel flink besparen op je maandelijkse vaste lasten. Om te besparen kun je in de meeste gevallen beter overstappen naar een andere energieleverancier. Alle administratie wordt voor je geregeld zodat jij zelf niets hoeft te doen. Prettig geregeld!

 

Hoe werkt een energievergelijker?

 

Wanneer je gebruik maakt van een energievergelijker wordt er een selectie gemaakt van de goedkoopste en meest passende deals voor jouw situatie. Wanneer je overstapt, kan je dit soms wel €300,- op jaarbasis schelen! Maar hoe doe je dit?

  1. Vul je gegevens in in de energievergelijker
  2. Vul een recentelijk jaarverbruik in van jouw woning
  3. Je krijgt direct de 3 voordeligste en meest passende aanbiedingen te zien
  4. Kies een aanbieding uit die jou aanspreekt én waarbij je het meeste kunt besparen
  5. Vul de laatste gegevens in en je bent overgestapt! Alles gaat voor je geregeld worden

Zoals je ziet kun je dus gemakkelijk overstappen en besparen via een energievergelijker.

 

Onafhankelijk en eerlijk

 

Voordat je gebruik gaat maken van een energievergelijker is het goed om te weten dat zij onafhankelijk en eerlijk te werk gaan. Er moeten geen rechtstreekse afspraken of contracten gesloten zijn met energieleveranciers. Dit kun je weten doordat de energievergelijker alle energieleveranciers, dit zijn er inmiddels al meer dan 28, met elkaar vergelijkt en de gegevens op een rijtje zet. Hierdoor kan je een juiste vergelijking maken tussen de verschillende energieleveranciers.

 

Bespaar op je vaste lasten


Het loont om even 5 minuten van je tijd te gebruiken om je contract te vergelijken met dat van andere energieleveranciers. Je kunt hierdoor vaak veel besparen. Energieleveranciers hanteren namelijk een ander energietarief voor nieuwe klanten dan voor bestaande klanten. Met een overstap kun je hier gebruik van maken en je energierekening omlaag brengen. Ook kun je besparen op de kosten zoals het vastrecht. De kosten hiervoor mogen energieleveranciers zelf bepalen en verschillen daarom enorm. Hier kun je vaak tientallen euro’s op besparen. Gebruik daarom vandaag nog een onafhankelijke energievergelijker voor consumenten en bespaar direct op je vaste lasten.