Batterij vervangen

Tuinieren is een leuke activiteit en mensen kunnen er uren mee bezig zijn. Een van mijn klanten bijvoorbeeld kun je nooit in huis vinden maar wel in de kas die ze achter in de tuin heeft staan. Ze heeft er zelfs een kleine kitchenette in laten zetten zodat ze daar op haar gemak iets klaar kan maken of een kop koffie kan drinken. Ze is er een echte tuinexpert in geworden en kweekt werkelijk fantastische groenten en fruit. De pompoenen voor dit jaar laten zich al zien en ook zucchini’s hangen er al aan.

Vorige week kwam ze mopperend bij ons wat zaadjes voor groeten halen en vertelde ze aan een van onze medewerkers dat ze niet kon bellen en daarvoor dus naar de Pomona kassen moest komen voor de zaadjes. Ze vertelde dat ze geeneens gehoor kreeg en dus ook haar smartphone na moest laten kijken want de batterij wilde maar niet opladen. Wij hebben haar toen verwezen naar https://www.gsm-paradise.nl/ omdat we daar zelf ook gebruik van maken en vertelde haar dat ze bij dit bedrijf haar telefoon ook kan opsturen zodat ze daar niet naar toe hoefde te rijden.

Eergisteren belde ze ons tevreden op om ons te bedanken en te laten weten dat het alleen maar een batterij vervangen was geweest en verder alles goed was met haar telefoon. Nu kan ze ons dus weer gewoon bellen voor producten en planten en hoeft ze niet meer helemaal hier naar toe te komen. Wij leveren namelijk ook aan huis wat makkelijker is voor mensen die op leeftijd zijn en helpen ze tevens om zware bakken of planten in de kassen te plaatsen. Ook kun je ons een telefoontje geven voor een vrijblijvend advies of wanneer je graag een bezoekje van onze medewerkers wilt ontvangen om te bekijken wat de beste opties zijn voor jouw kas, in beide gevallen zullen we je graag van dienst zijn.